Voor het Dordtse MKB

Goed nieuws voor alle Dordtse ondernemers

Als ondernemer/winkelier/marktkoopman in Dordrecht raak je net als elders in het land ook klanten kwijt die steeds vaker online kopen. Steeds vaker zien we leegstand in Dordtse winkelstraten wat het totaalbeeld er ook niet gezelliger op maakt.

De hoogste tijd dus om te zorgen dat mensen weer naar de Dordtse winkels, de Dordtse markt en de Dordtse bedrijven komen in plaats van te winkelen via internet.

De hoogste tijd om je klanten terug te winnen! Jij bent nu weer aan zet!

Effectief reclame maken die jouw doelgroep perfect bereikt via internet en Facebook voor slechts 33 cent per dag. Gewoon omdat duurder niet hoeft!

Slechts 3 cent per dag voor reclame die ECHT werkt!

Overtuig nu de potentiele klanten in je doelgroep dat ze niet langer aangewezen zijn op internet als het gaat om het vinden van aanbiedingen en dat ze ook terecht kunnen bij jou en je Dordtse collega ondernemers.

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten! Want 3 cent per dag....

In feite investeer je alleen een paar minuten van je tijd

Bij ons zit je nergens aan vast! Nog geen dag!

33 cent per dag dat zijn geen kosten waar je als ondernemer slapeloze nachten van hebt. En als het dan nog omzetverhogend werkt ook...... Wat wil je dan nog meer?

En je zit nergens aan vast want wij vinden dat wanneer wij jou niet sprakeloos kunnen maken dat we jou ook niet als klant verdienen.

Hoe het werkt..... Eenvoudig eigenlijk.....

Onbeperkt reclame maken! Iedere dag in beeld bij je doelgroep!

Nieuwe klanten!   Hogere omzet!
Welke ondernemer wil dat niet?

Onze formule is niet alleen nieuw.....
Maar ook verrassend, verfrissend en bovendien spotgoedkoop.

33 cent per dag voor honderden extra klanten en duizenden Euro's extra omzet!

Wij maken je ''100% zichtbaar'' Online en op Facebook! Durf je die ''gok'' aan voor nog geen 3 cent per dag? (10,- per jaar)

De huidige consument die iets nodig heeft kijkt al snel bij Google, typt een paar ''zoekwoorden'' in en gaat er dan maar van uit dat als het ''hoog in Google staat'' het ook wel goed en goedkoop zal zijn. Met andere woorden, zelfs al ben jij niet duurder of je bent iets duurder maar je levert wel uit voorraad, zonder verzendkosten en met de service die je van een vakman kunt verwachten..... Dan nog ziet die consument dat niet, domweg omdat hij niet verder kijkt dan het scherm van zijn PC of telefoon.

En dat is waar wij goed in zijn, we laten de consument verder kijken!
We brengen jou in beeld! Midden in je doelgroep.
En dan is het aan jou om je aanbiedingen goed genoeg te laten zijn.

We geven je de gelegenheid om net zoveel reclame te maken als je maar wilt en we helpen je daar ook nog eens bij door het geven van tips en het online zetten van duidelijke handleidingen. Niet dat het ingewikkeld is, want we hebben het ontworpen zodat werkelijk iedereen er mee overweg kan. Een stukje verder naar beneden laten we zelfs zien hoe eenvoudig het is via een kort filmpje.

Wat krijg je voor 3 cent per dag?

In feite krijg je dus voor 3 cent per dag (afgerond 10 Euro per jaar) de beschikking over een online folder waar je net zoveel artikelen of diensten in kunt zetten als je wilt.

En ieder artikel dat je online zet kun je op ieder gewenst moment bewerken of uitschakelen. Stel je hebt een aanbieding van artikel X online gezet maar je ziet dat de voorraad bijna op is.... Dan kun je snel artikel X vervangen door artikel Y of anders de aanbieding even pauzeren (tot er weer voorraad is) of helemaal verwijderen. Het is dus niet zo als bij een papieren folder die mensen in de brievenbus krijgen dat je te maken krijgt met ontevreden klanten als je voorraad op is of dat je dan allemaal tegoedbonnen moet schrijven. Je hebt het helemaal in eigen hand!

We zorgen bovendien voor 100% interactie met de Dordtse consument. Jouw aanbiedingen worden dus ook echt gezien. En natuurlijk is onze formule nieuw, en natuurlijk hebben we een paar weken nodig om heel Dordrecht te bereiken.... Maar we beginnen niet op nul want inmiddels hebben we al 7.600 Dordtenaren die ons ''volgen''. Voor 3 cent per dag krijg je dus een vliegende start en juist de eerste deelnemers komen nog vaker in beeld!

Je krijgt heel veel!

Dus onbeperkt aanbiedingen online zetten voor slechts 3 cent per dag.... Maar hoe ziet zo'n aanbieding er dan uit?

Inderdaad kun en mag je net zoveel aanbiedingen online zetten als je maar wilt. De prijs van 3 cent per dag blijft hetzelfde of je nu 1 of 100 aanbiedingen online zet. Wel moet je er uiteraard rekening mee houden dat de consument niet gek is en dat je wanneer je (te)veel aanbiedingen plaatst die eigenlijk geen aanbiedingen zijn diezelfde consument je minder aandacht zal schenken.

En hoe een aanbieding er uit ziet dat laten we je hieronder zien. Oh ja, dat waren we nog vergeten te vermelden.... Alle aanbiedingen worden ook gratis (dat is bij die 3 cent per dag inbegrepen) doorgeplaatst naar Facebook zoals je in de voorbeelden hieronder kunt zien.

En een aanbieding hoeft echt niet altijd de absoluut laagste prijs te zijn. Je kunt bijvoorbeeld als je TV's verkoopt best iets duurder zijn dan de online concurrent (niet teveel uiteraard) en juist je klant over de drempel trekken door die nieuwe TV te komen afleveren en installeren wanneer het die klant goed uitkomt. 

Wij willen onze klanten ''binden'' door kwaliteit en service en niet door kleine lettertjes en onbegrijpelijke voorwaarden! 3 cent per dag is bij ons 10 Euro per jaar en we factureren die 10 Euro bij het aanmaken van je account. Dus geen contracten waar je niet af kunt komen en geen moeilijke dingen als je wilt opzeggen.... Want zodra je van ons af wilt stuur je ons een e-mail of je belt ons en we verwijderen je uit ons bestand. Wel vragen we je uiteraard naar je beweegredenen, maar dat is puur voor onszelf om eventuele missers van onze kant om te zetten in betere service.

Maar uiteraard rekenen we er op dat je heel lang klant bij ons blijft zodra je dat eenmaal bent. We zullen er in ieder geval alles aan doen om het voor jou  heel erg aantrekkelijk te maken en te houden.

Bekijk de vele mogelijkheden

De onderstaande testaanbiedingen zijn aanbiedingen waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Deze zijn puur gemaakt om u te tonen wat er allemaal mogelijk is. Onder de voorbeelden staat ook een kort filmpje waarin u kunt zien hoe eenvoudig het eigenlijk is.

Test-aanbieding Luiers (Website)

Online komt het er zo uit te zien - Bekijk HIER het voorbeeld live online

Test-aanbieding Luiers (Facebook)

Op Facebook komt het er zo uit te zien - Bekijk HIER het voorbeeld live online

In het onderstaande filmpje laten we zien hoe je binnen 2 minuten een aanbieding online zet

33 cent per dag

Voor 33 cent per dag mag je niet veel verwachten, maar hoe verrassend is het dan als je ziet hoeveel je krijgt.

Altijd je aanbiedingen online en die 24 uur per dag aan kunnen passen aan de actualiteit en goed in beeld komen in Dordrecht..... 

Wat je ook verkoopt of welke diensten je ook levert, voor 33 cent per dag (we factureren achteraf een bedrag van 10 Euro per maand) sta je in het middelpunt van de belangstelling bij de Dordtse consument.

We factureren altijd achteraf en je zit nooit ergens contractueel aan vast. Brengen wij niet wat je verwacht dan kun en mag je per maand opzeggen. Simpel door een email te sturen die wij binnen een (werk)dag zullen bevestigen.

In beeld op de website en op Facebook

Een goede website is het halve werk, maar omdat we weten hoeveel mensen in Dordrecht ook op Facebook ''zitten'' (43.600) zorgen we uiteraard ook dat uw aanbiedingen daar onder de aandacht worden gebracht. 

Hiervoor hebben we een speciale Facebook-pagina aangemaakt die we direct bij de start in heel Dordrecht zullen gaan promoten.

En we hebben nog veel meer.....

We hebben de hiervoor beschreven module waarmee iedere ondernemer zelf zijn/haar eigen aanbiedingen 24/7 online kan plaatsen en beheren.

Maar we hebben nog veel meer om ondernemers UIT Dordrecht onder de aandacht te brengen bij de consumenten UIT Dordrecht.

 

Bekijk alles