Je bent hier:

Alles voor de adverteerders

We hebben u al uitgebreid verteld over het pakket van 33 cent per dag (10 Euro per maand - 119 Euro per jaar) waarbij u zelf net zoveel aanbiedingen online kunt plaatsen en beheren als u maar wilt. Wilt u dat nog eens teruglezen klik dan hier.

We hebben echter nog veel meer in petto voor onze klanten! 

Voor slechts 60 Euro per jaar krijgt u een banner van uw bedrijf op een pagina naar keuze (het eerste jaar echter is dat gratis en zit het bij de eerder genoemde 33 cent per dag als u dat pakket voor een jaar afneemt)

Heeft u geen banner van uw bedrijf? Dan maken wij die gratis voor u!

Enkele voorbeelden die we hebben gemaakt om u een idee te geven

In het voorbeeld rechts hebben we een reclame gemaakt van het bedrijf Bram Ladage.

Dit bedrijf is heden ten dage gevestigd op het Begijnhof en wel zo'n beetje op de plek die we op de oude foto bekijken.

Uiteraard wordt er een weblink verwerkt (voor de IT-specialisten - Uiteraard is dit een zgn. ''Follow'' Link) en worden de adresgegevens en desgewenst telefoonnummer ook vermeld.

Juist de keus voor een advertentie bij een oude foto op dezelfde locatie als waar je bedrijf is gevestigd maakt de advertentie relevant en zorgt er dus ook voor dat deze meehelpt aan het laten stijgen van je website binnen de zoekmachine van Google. Iets waar sommige bedrijven je kapitalen voor laten betalen, maar dat terzijde.

Bij het voorbeeld links hebben we een reclame geplaatst van Tattoo & Piercingshop Koko-Loko aan de Vriesestraat.

Ook hier zien we de locatie waar nu de Tattooshop is gehuisvest op een foto van circa 95 jaar geleden.

Als u op het voorbeeld kijkt (even klikken op de afbeelding links en na het openen van die pagina even naar beneden scrollen), dan ziet u ook dat we enkele foto's van de huidige situatie weergeven.

De reclame oogt ietwat ''somber'' maar is uiteraard samengesteld volgens de ''Look & Feel'' van het bedrijf. Want niet ''wij'' bepalen wat mooi is, maar de klant!

In dit voorbeeld hebben we Makelaarskantoor Vijfvinkel Trossel (ongevraagd) als voorbeeld genomen.

Het bedrijf dat tegenwoordig gevestigd is in het pand dat we op de oude foto helemaal rechts zien hebben we voorzien van een banner met daaronder de adresgegevens.

Voor wie op de foto (rechts) klikt en op de webpagina kijkt laten we zien dat onder de oude foto's een of meerdere actuele foto's weergegeven kunnen worden.

We laten ook zien hoe we (indien gewenst) de bedrijfsnaam kunnen verwerken in de tekst

Nog wat voorbeelden die voor zichzelf spreken

Uw reclame kan dus staan op iedere pagina die u kiest voor slechts 60 Euro per jaar. EN.... Als u gebruik maakt van het aanbiedingspakket van 33 cent per dag (119,- per jaar) krijgt u het zelfs het eerste jaar gratis.

U kunt uw pagina kiezen op het gedeelte van de website met oude foto's waar regelmatig uiteraard weer ''nieuwe'' oude foto's worden bijgeplaatst. Maar uiteraard mag u ook zelf fotomateriaal aanleveren dat wij weer verwerken op de pagina waar uw reclame komt te staan.